Cariere

Vrei să fii propriul tău șef, să administrezi un serviciu care îți poate aduce satisfacții financiare nelimitate, să te dezvolți profesional și ești dispus să depui munca necesară pentru a ajunge acolo unde îți dorești?
Știi că poți învăța și realiza mai multe, dar nu ai găsit mediul perfect în care să te dezvolți? Te întrebi cât de departe poate ajunge nivelul tău profesional și financiar în echipa potrivită?

Citește în continuare, pentru că avem un job fain care s-ar putea să ți se potrivească.

Căutăm un agent imobiliar care să ne ajute clienții într-un moment cheie din viețile lor: achiziția locuinței.

Noi suntem Inter – City, agenția imobiliară care schimbă paradigma și se aliază cu clienții.

Așadar, nu căutăm un simplu agent imobiliar, ci un om cu un potențial imens de învățare și dezvoltare care își dorește să obțină rezultate remarcabile.

Hai să ne cunoaștem dacă ești agentul nostru de vis:

● Ai ținută business și minte de ucenic: știi că nu le știi pe toate și ești deschis să le înveți
● Ești conștient că procesul de învățare nu se oprește niciodată pentru un om de succes, și nici tu nu ai de gând să o faci
● Îți vine natural să vinzi și să negociezi
● Cauți întotdeauna soluții din care toată lumea câștigă atunci când intri într-un parteneriat
● Nu te deranjează că ești răsplătit în funcție de rezultate; din contră, și că astfel generezi venituri mai mari

Ce oportunități extraordinare ai în agenția noastră:

Nu există o limită la cât poți să câștigi. În agenția noastră nu ești limitat de plafonul unui simplu salariu, ci de rezultatele pe care le obții.
Ai un program flexibil. Îți dăm libertatea să îți organizezi singur programul astfel încât să îți exerciți rolul cât mai eficient.
Ai un mentor. Îți dăm toate șansele să crești, încă de la început. Vei avea un mentor care îți va face inducția și te va învăța să folosești sistemul testat și validat de ceilalți colegi.
Oportunități reale de creștere. Noi avem oportunitatea, tu poți deveni omul potrivit pentru ea. Ne dorim parteneri care să crească echipa și să deschidă noi birouri. Pe viitor, ne poți deveni partener și să îți duci cariera, venitul și cunoștințele de business la un nou nivel.

Cum aplici:

Trimite CV_ul tău pe adresa : office@inter-city.ro  sau whatsapp 0752525627

0752.525.627 office@inter-city.ro