Despre noi

 

Inter – City este o agenție imobiliară ce oferă încredere, respect, seriozitate, și soluții inovative, lucruri care ne-au distins față de concurență. Ne luăm angajamentul sincer față de toți clienții de a lucra cu profesionalism, la cele mai înalte standarde.

Ne asigurăm că fiecare decizie luată de client este bazată pe o informare completă din partea consultanțílor noștri, privind toate domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic.

Respectăm piața și actorii săi, însa cel mai important competitor suntem noi înșine, dezvoltarea fiind o preocupare continuă. Orice afacere are la bază oamenii din spatele său. Fiecare consultant al companiei este un coechipier și contribuie la succesul nostru. Atât individual cât și în echipă, ne concentrăm asupra atingerii excelenței în tot ceea ce facem.

Suntem alegerea potrivită, indiferent dacă ești pentru prima dată pus în situația achiziționării sau vânzării unui imobil sau ești un investitor experimentat care dorește să-și lărgească orizontul, urmând ca împreună să construim o soluție personalizată pentru nevoile tale.

0752.525.627 office@inter-city.ro